این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

دکتر معصومه نصیری: «دکترین تبیین» محور ویژه چهارمین همایش ملی سواد رسانه‌ای باشد


ارسال شده در تاریخ :
دکتر معصومه نصیری: «دکترین تبیین» محور ویژه چهارمین همایش ملی سواد رسانه‌ای باشد

ما در عصر پساحقیقت زندگی می‌کنیم و در این دوران حاد واقعیت، سکه رایج، تزریق معناهای دستکاری شده به افکار عمومی است.


به گزارش مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی معصومه نصیری مدرس و پژوهشگر سواد رسانه‌ای با تاکید بر اینکه «موضوع چهارمین همایش ملی سواد رسانه‌ای با محوریت اخبار جعلی دارای اهمیت است» گفت: در حوزه‌‌های تخصصی و علمی همچون سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی که موضوعی مهم و دارای ابعاد مختلف و موثر اجتماعی است، تولید دانش و ادبیات از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. به خصوص که این دانش منبعث از تفکر بومی و مبتنی بر بسترهای فرهنگی هر جامعه باشد.

دبیرکل باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه‌ای یونسکو ایران ادامه داد: برای تحقق این مهم برپایی کرسی‌ها، همایش‌‌ها، کنفرانس‌ها و جشنواره‌هایی که بتواند مقوم این رویکرد باشد دارای اهمیت راهبردی است.

وی خاطرنشان کرد: در سالیان گذشته همایش‌های با محوریت موضوع «سواد رسانه‌ای» بر پا شده که با همراهی خوب پژوهشگران مواجه شده و همین همراهی باعث ایجاد بانک جامعی از پژوهش‌ها پیرامون موضوعات مختلف این حوزه مهم شده است.

معاون سابق انجمن سواد رسانه‌ای ایران با بیان اینکه در عصر حاضر، اخبار جعلی با بنا شدن بر سازه اطلاعات جعلی و گمراه کننده، بشدت در ایجاد تحریف و وارونه کردن افکار جوامع نقش دارند تصریح کرد: در این عصر همانگونه که مقام معظم رهبری نیز اشاره کرده‌اند، «تبیین» نقطه کانونی مقابله با جعلیات است.

وی با اشاره به اینکه بی‌شک برگزاری رویدادهایی که دارای سناریوی دقیق باشند، میتواند به طراحی صحیح مسیر کمک کرده و خروجی کاربردی نیز بر جا بگذارد، گفت: پیشنهاد می‌‌شود «دکترین تبیین» محور ویژه این همایش باشد تا بتوان به طراحی آفندی و پدافندی دقیقی دست یافت.
نصیری افزود: موضوع اخبار جعلی یکی از برنامه‌ها و ایستگاه‌های جدی نبردهای رسانه‌ای و شناختی علیه افکار عمومی کشور است و بسیار امیدوارم که چهارمین همایش ملی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی بتواند در حوزه‌های عملیاتی، راهکار مبتنی بر حرکات و طراحی‌های پیش دستانه، حین یک موج رسانه‌ای مبتنی بر شایعه، خبر جعلی و بعد از آن باشد.

بنا بر این گزارش چهارمین همایش ملی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی با هدف افزایش و ارتقای دانش و مهارت‌های عمومی در حوزه‌ سواد رسانه‌ای، اطلاعاتی و فضای مجازی با موضوع اخبار جعلی به همت مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی و با همکاری مرکز ملی فضای مجازی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، انجمن سواد رسانه‌ای ایران و موسسات، دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و مطالعاتی کشور برگزار می‌شود.

علاقمندان به شرکت در این همایش می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به سامانه اینترنتی چهارمین همایش سواد رسانه‌ای به نشانی milconf.ir مراجعه کنند.





فایل های مورد نیاز

دستور العمل مقاله فارسی
   
دستور العمل مقاله انگلیسی
   
فونت های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)